ONS TEAM IN SENEGAL EN BELGIË


Onze medewerkers in Senegal en België hebben dagelijks contact met elkaar en zorgen voor een goede opvolging.


Oprichter van VZW Ecoliers Sanspapiers is Tiny Dewulf. Zij startte een feitelijke vereniging op in 2013 en op 20 november 2017 de vzw. Is dagelijks actief binnen de werking van de vzw en verzorgt de administratie.


Elage El Hadj Mbaye Ndiaye is sociaal bemiddelaar van een vereniging studenten afkomstig uit Ngaparou (ASBL A.M.E.E.R.N). De vereniging ijvert voor meer betrokkenheid van de ouders bij het schoolgebeuren van hun kinderen. Elage is verpleger, kent vele families in Ngaparou en omstreken. Hij verzorgt de school- inschrijvingen en sensibiliseert van de ouders. Hij is dagelijks actief binnen de werking van de vzw.


Brigitte Mairesse Gidding is verantwoordelijk voor het toezicht op de inschrijvingen. Ze bezoekt regelmatig de leerlingen op school . Brigitte volgt de ouderse en kinderen op die door peetouderschappen een betere schoolbegeleiding krijgen. Brigitte verblijft een groot deel van het jaar in Senegal en is dagelijks actief binnen de werking van de vzw.


Barbara Rachid organiseerde de huiswerkklas École des Devoirs van bij de oprichting in 2018 en gaf daar les.


Anne Grimonprez en Sévérine Bien organiseren het peetouderschap in Wallonië en zorgen voor het contact tussen de peetouders en de opgevolgde kinderen.


Graziella Mazzoleni organiseert het peetouderschap in Italië en zorgt voor het contact tussen de peetouders en de opgevolgde kinderen.Pascale Helman Tissot en Serge organiseren het peetouderschap in Wallonië en zorgen voor het contact tussen de peetouders en de opgevolgde kinderen.


Madée


Chantal Gilles heeft met haar project Sénégal Dreams het plaatselijk gezondheidscentrum in Saly uitgebreid met een verloskwartier. Ook zij organiseert heel wat peetoudersschappen voor Ecoliers Sanspapiers.Catherine Caillaud (rechts op de foto), geeft al jaren steun aan onze VZW door peetouderschappen.

Philippe Cornez lesgever in de Ecole des Devoirs en brainstormer voor onze VZW. Organiseert peetouderschappen.


Nadège Lepage geeft wekelijks les in École des Devoirs, onze huiswerkklas.


Anne Vandegenachte verzorgt van bij de start de layout van flyers, steunkaarten en nieuwsbrieven.